Στρογγυλός LED καθρέφτης - ανεμιστήρας για μακιγιάζ με μεγέθυνση X5

TS693

Νέο προϊόν

OEM

Ο στρογγυλός καθρέφτης μακιγιάζ με μεγέθυνση X5 με Led και ανεμιστήρα, είναι η λύση για το καλύτερο μακιγιάζ που έχετε επιτύχει ποτέ! Πρόκειται για έναν καθρέφτη εκπληκτικής ευκρίνειας, με Led φωτισμό σε όλη την περίμετρο του για τέλειο φωτισμό και ανεμιστήρα! 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

19,50€ με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Αυτή η καταπληκτική ιδέα της προσαρμογής του ανεμιστήρα, σας βοηθάει να διατηρείται το δέρμα σας φρέσκο και δροσερό σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής του μακιγιάζ σας και ταυτόχρονα επιταχύνει το στέγνωμα των υλικών που χρησιμοποιείτε (π.χ. πούδρα, βάση, σκιά κ.α.)!

Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας είναι ρυθμισμένος ιδανικά, έτσι ώστε να βοηθάει απίστευτα στο μακιγιάζ σας αλλά ταυτόχρονα να μην επηρεάζει τα μαλλιά σας και το χτένισμά σας!

Η διάμετρος του είναι 7.9'' (20,1 εκ.) και διαθέτει 2 πλήκτρα αφής για την ρύθμιση του φωτός και του ανεμιστήρα! Διαθέτει μια βάση στήριξης 20 εκ. που καθιστά τον καθρέφτη ιδιαίτερα σταθερό και τον φέρνει στο ιδανικό ύψος για να μπορείτε άνετα και ξεκούραστα να βαφτείτε, να βγάλετε τα φρύδια σας ή οτιδήποτε άλλο!

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα μεγεθυντικό καθρεφτάκι μικρότερο που προσαρμόζεται πάνω στον μεγάλο, με Χ5 Zoom, για να μπορέσετε πιο εύκολα να δείτε λεπτομέρειες όταν απαιτείται!

Ο καθρέφτης λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ που δεν συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία.

Χαρακτηριστικά:

Καθρέφτης διαμέτρου: 20,1 εκ.
Βάση στήριξης: 20 εκ.
Μικρό αφαιρούμενο μεγεθυντικό καθρεφτάκι Χ5

12 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: