Μάσκα θαλάσσης full face HJKB K2

Νέο προϊόν

Διπλών αναπνευστήρων μάσκα καταδύσεων 180° Πανοραμικής θέας, Anti Fog, Anti Leak με βάση στήριξης για action κάμερα στο πάνω μέρος L/XL

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

60,00€ με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Ο νέος σχεδιασμός full face σας επιτρέπει να βλέπετε τα πάντα γύρω σας κατά τη διάρκεια της κατάδυσης. Θα δείτε τα πιο όμορφα τοπία από ποτέ. Σας προσφέρει καλύτερη ορατότητα χωρίς παραμόρφωση και μέγιστη ορατότητα.

Ανθεκτική επένδυση από σιλικόνη παρέχει πολύ ισχυρή στεγανότητα. Τρεις αδιάβροχες κατασκευές (για το πλαίσιο, για τον σωλήνα εκπνοής και η ειδική βαλβίδα βαθιάς αποστράγγισης για τον αναπνευστήρα) καθιστούν ασφαλέστερη την χρήση της μάσκας και μπορούν εύκολα να αποστραγγίσουν το νερό.

Τεχνολογία μονής κατεύθυνσης (εξωτερική) K2 για τον διαχωρισμό της εκπνοής από την αναπνοή. Η αναπνοή έρχεται μέσω του διπλού αναπνευστήρα. Το εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα και το υπόλοιπο οξυγόνο  εκκενώνονται στο εξωτερικό της μάσκας και εμποδίζεται να εισέλθει στο ανθρώπινο σώμα.

Η νέας σχεδίασης μάσκα κατάδυσης με anti-fog επικάλυψη έχει ζωή 15.000 ώρες. Μέχρι τότε, κανένα θάμπωμα δεν θα σας σταματήσει από την εξερεύνηση του υποβρύχιου κόσμου. Οι μάσκες κατάδυσης με αναπνευστήρα σας επιτρέπουν να αναπνέετε μέσω της μύτης ή του στόματος στο νερό.

Με ρυθμιζόμενη ελαστική ζώνη, η οποία όχι μόνο ταιριάζει στο πρόσωπο, αλλά και ρυθμίζει το μήκος της ζώνης. Δεν υπάρχει πίεση ή ζάλη στο κεφάλι σας, μπορείτε να απολαύσετε εύκολα την κατάδυσή σας.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: