Ολοκληρωμένο σύστημα CCTV GSM με 4 Κάμερες 000054

TS03842

Νέο προϊόν

OEM

Το έγχρωμο ολοκληρωμένο σετ καταγραφής, σας εξασφαλίζει την εποπτεία του χώρου σας 24 ώρες το 24ωρο. Με μονάδα καταγραφής σε σκληρό δίσκο, ανίχνευση κίνησης, 4 περιμετρικές κάμερες με υπέρυθρες λυχνίες για λειτουργία ακόμα και στο σκοτάδι και δικτυακή λειτουργία με προγράμματα για προβολή στο κινητό σας, είναι η πλέον αξιόπιστη και σοβαρή πρόταση της αγοράς για την εποπτεία του χώρου σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

94,90€ με Φ.Π.Α

Περιγραφή

Χαρακτηριστικά:
  • 4 κάμερες με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την εγκατάστασή τους. Με υψηλή ανάλυση προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας για την παρακολούθηση του χώρου σας.
  • Μια συσκευή καταγραφής και προβολής που επιτρέπει την καταγραφή και την παρακολούθηση της εικόνας από τις κάμερες. Η συσκευή δεν περιλαμβάνει σκληρό δίσκο, αλλά διαθέτει θύρα SATA για την τοποθέτηση του δίσκου της αρεσκείας σας.
  • Ένα τροφοδοτικό για τη λειτουργία της συσκευής καταγραφής και προβολής, καθώς και για τη λειτουργία των καμερών. Το τροφοδοτικό παρέχει αξιόπιστη και σταθερή τροφοδοσία ρεύματος για τη σωστή λειτουργία του συστήματος CCTV.
  • Μέσα από την οθόνη του κινητού σας ή του υπολογιστή σας, μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει στο χώρο σας όταν χτυπάει ο συναγερμός, καθώς και να ελέγχετε κάθε στιγμή την πρόσβαση στο χώρο που σας ενδιαφέρει.
Το σετ περιλαμβάνει:
4 x Κάμερες με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ
4 x Πλήρη σετ καλωδίων μήκους μεγαλύτερου των 5 μέτρων
1 x Συσκευή καταγραφής και προβολής (δεν περιλαμβάνει σκληρό δίσκο αλλά στο εσωτερικό του καταγραφικού θα βρείτε θέση για να τοποθετήσετε SATA δίσκο)
1 x Τροφοδοτικό λειτουργίας του καταγραφικού
1 x Τροφοδοτικό για τη λειτουργία των καμερών
1 x Ποντίκι ενσύρματο USB
Oδηγίες χρήσης στα Αγγλικά

Προσοχή:
*Οι κάμερες είναι εξωτερικού χώρου αλλά όχι αδιάβροχες.
**Το CCTV Security Recording System είναι μια πραγματικά ολοκληρωμένη μονάδα εποπτείας και καταγραφής χώρου και δεν θα χρειαστείτε σχεδόν τίποτε έξτρα για την εγκατάστασή του. Αν και παρέχονται αναλυτικότατες οδηγίες (στα Αγγλικά) για την εγκατάστασή του και την ρύθμισή του, είναι τόσο εξελιγμένο που θα χρειαστείτε την βοήθεια τεχνικού για τη σίγουρη και βέλτιστη εγκατάστασή του. Για την εγκατάστασή του θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικό τεχνικό εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας και συναγερμών.
***Για την εποπτεία και καταγραφή χώρων και ειδικά επαγγελματικών, χρειάζεται ειδική άδεια. 
****Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες αυτών των προϊόντων για θεμιτούς σκοπούς. Η αθέμιτη χρήση επιφέρει νομικές κυρώσεις. Απαγορεύεται από τη νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή συνομιλιών χώρου ή τηλεφώνου χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων. Η εταιρία μας ΔΕΝ είναι υπεύθυνη για τις όποιες συνέπειες προέλθουν από παράνομη χρήση αυτού του προϊόντος από τους τελικούς χρήστες του.

Added to your compare, View comparison list click here

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία
  • Banner

  • Banner

Είδατε πρόσφατα