Διαγνωστικό αυτοκινήτου OBD2 Konnwei KW350

TS04078

Νέο προϊόν

OEM

Διαγνωστικό αυτοκινήτου

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

52,00€ με Φ.Π.Α

Πληροφορίες

Διαγνωστικά Αυτοκινήτου

Περιγραφή

Διαγνωστικός σαρωτής αυτοκινήτου με πλήρες σύστημα OBD2 για οχήματα της σειράς VW/Audi, μπορείτε να ελέγχετε όλα τα ηλεκτρικά προβλήματα των οχημάτων, καθώς και να τα διαγράφετε με ένα κλικ.
Δυνατότητα ανάγνωσης κωδικών σφαλμάτων από κινητήρα, abs (Anti-lock Braking System), αερόσακο, κιβώτιο ταχυτήτων, EPB, έως και 100 ηλεκτρονικά συστήματα που μπορούν να σαρωθούν αυτόματα.
Επιπλέον, εξοπλίζεται με πλήρεις λειτουργίες OBD που επιτρέπουν τη διάγνωση και την επαναφορά του συστήματος όταν ανάβει η λυχνία ελέγχου κινητήρα. Καλύπτει επίσης 4 ειδικές λειτουργίες που μπορείτε να εκτελέσετε ως επαγγελματίας τεχνικός, συμπεριλαμβανομένης της επαναφοράς φωτός σέρβις λαδιού, αντιστοίχισης μπαταρίας, ηλεκτρονικής αντικατάστασης χειρόφρενου και διαγνωστικού ελέγχου θέσης γκαζιού.

Πλεονεκτήματα:

  1. Το KW350 μπορεί να εισαγάγει σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα για τα περισσότερα vw/audi/skoda/seat στην αγορά, υποστηρίζει κωδικούς βλάβης ανάγνωσης/διαγραφής για διάφορα συστήματα.
  2. Ειδικά σχεδιασμένο για χρήστες VAG για την εκτέλεση ειδικών λειτουργιών όπως επαναφορά λαδιού σέρβις (διάστημα σέρβις), EPB, TPS, Battery Match για αντικατάσταση παλιάς μπαταρίας.
  3. Εκτός από τα οχήματα VAG, υποστηρίζει καθολικά διαγνωστικά συστήματος OBD2 για όλα τα οχήματα με πιστοποίηση OBD2 όταν ανάβει η "λυχνία ελέγχου κινητήρα".
  4. Υποστήριξη καταγραφής και αποστολής δεδομένων για εκτύπωση για το σύστημα κινητήρα OBD.
  5. Υψηλής ποιότητας σετ τσιπ STM-32, 2-3 φορές πιο γρήγορα από παρόμοια προϊόντα.

Καλύπτει όλα τα συστήματα για οχήματα VAG:

1. Σύστημα κινητήρα
Προσδιορίστε γρήγορα την αιτία του συστήματος κινητήρα και σβήστε την προειδοποιητική λυχνία. Επίσης, ανακτά τους τρέχοντες, μόνιμους και εκκρεμείς κωδικούς στο σύστημα κινητήρα του οχήματος
2. ABS
Όταν βλέπετε τη λυχνία ABS (Anti-lock Brake System) να είναι αναμμένη, καταλαβαίνετε ότι είναι σοβαρό. Το KW350 μπορεί να βοηθήσει. Απλώς χρησιμοποιήστε το για να εντοπίσετε τι πήγε στραβά συνδέοντας τη μονάδα στη θύρα 16 ακίδων (συνήθως κάτω από το τιμόνι σας). Μπορείτε να προσδιορίσετε ποιες θα μπορούσαν να είναι οι αιτίες του σφάλματος: χαμηλό υγρό φρένων, καμένη ασφάλεια ή μη φυσιολογικά σήματα από τους αισθητήρες τροχών.
3. SRS (Airbag)
Όταν η λυχνία SRS (Safety Restraint System) είναι αναμμένη, σημαίνει ότι η μονάδα ελέγχου αερόσακου βλέπει ένα πρόβλημα στο σύστημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το KW350 για να ελέγξετε εάν υπάρχει δυσλειτουργία στο σύστημα SRS και να το διορθώσετε. Είναι πολύ σημαντικό οι αερόσακοι να λειτουργούν σωστά ανά πάσα στιγμή.
4. Σύστημα κιβωτίου ταχυτήτων
Εάν παρατηρήσετε τα ακόλουθα: ολίσθηση του κιβωτίου ταχυτήτων, απότομες αλλαγές, καθυστερημένη εμπλοκή, διαρροή υγρού ή προειδοποίηση κιβωτίου ταχυτήτων, τότε το αυτοκίνητό σας μπορεί να χρειαστεί συντήρηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το KW350 για να κάνετε μια σειρά διαγνωστικών και να εντοπίσετε την προβληματική περιοχή για επισκευή.
5. SAS
Ο αισθητήρας γωνίας τιμονιού (SAS) είναι ένα κρίσιμο μέρος του συστήματος ESC που μετρά τη γωνία θέσης του τιμονιού και τον ρυθμό στροφής. Το SAS είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια του οδηγού και του συνοδηγού. Όταν η λυχνία SAS είναι αναμμένη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το KW350 για να διαβάσετε τους κωδικούς σφαλμάτων. Μόλις επιδιορθωθεί ένα πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το KW350 για να επαναβαθμονομήσετε και να διαγράψετε τους κωδικούς.
6. Το ESP System
Electronic Stability Program (επίσης Electronic Stability Control) μπορεί να βελτιώσει τη σταθερότητα ενός οχήματος ανιχνεύοντας και μειώνοντας την απώλεια πρόσφυσης (ολίσθηση). Όταν το ESP ανιχνεύσει απώλεια ελέγχου του τιμονιού, ελέγξτε τη λυχνία ESP και διαβάστε έναν κωδικό πριν κάνετε οτιδήποτε γι' αυτό. Μπορεί να σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανές απώλειες, τόσο χρηματικές όσο και από άποψη ανθρώπινης ζωής.
7. Ανακτά πληροφορίες VIN και πολλά άλλα (έως υποστήριξη 108 συστημάτων για οχήματα VAG).

Ειδικές λειτουργίες για οχήματα VAG:

Διαθέτει επίσης διάφορες λειτουργίες σέρβις. Οι πιο συνηθισμένες λειτουργίες υπηρεσιών περιλαμβάνουν:

1.Επαναφορά λαδιού
Μερικές φορές τα καταστήματα παραμελούν να επαναφέρουν τον μετρητή που απαιτείται για συντήρηση, εάν η λυχνία δεν είναι ακόμη αναμμένη όταν αλλάζουν λάδι. Πολλά καταστήματα γρήγορης λιπαντικής απλά δεν ξέρουν πώς να το επαναφέρουν. Η επαναφορά λαδιού του σαρωτή OBD2 ανάβει αυστηρά ανάλογα με αυτά τα μίλια μπορεί να ανάψει η λυχνία που απαιτείται για συντήρηση για να σας υπενθυμίσει να αλλάξετε το λάδι σας.
2.Επαναφορά EPB
Το ηλεκτρονικό χειρόφρενο είναι μια τεχνολογία που πραγματοποιεί το χειρόφρενο με ηλεκτρονικό έλεγχο. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό χειρόφρενο όπου ο οδηγός τραβάει το επίπεδο, στο EBP ο οδηγός πατάει έναν διακόπτη. Στη συνέχεια, ο διακόπτης στέλνει μια εντολή στην ηλεκτρονική μονάδα πέδησης. Η μονάδα αντιλαμβάνεται ότι τα χειρόφρενα πρέπει να λειτουργήσουν και στη συνέχεια στέλνει μια εντολή στους ενεργοποιητές στις δαγκάνες των φρένων.
3.Έλεγχος συστήματος TPS
Το TPS συνδέεται με την πλάκα γκαζιού στο σώμα του γκαζιού. Ο αισθητήρας θέσης διαθέτει ένα ποτενσιόμετρο μεταβλητής αντίστασης που στέλνει ένα μεταβαλλόμενο σήμα τάσης στη μονάδα ελέγχου ισχύος (τον υπολογιστή του κινητήρα του αυτοκινήτου σας) ανάλογα με τη θέση της πλάκας του γκαζιού. Με τον κινητήρα σε λειτουργία, η θέση της πλάκας του γκαζιού (μαζί με άλλους αισθητήρες) λέει στον υπολογιστή πόσα καύσιμα χρειάζεται ο κινητήρας κάθε στιγμή. Οι σαρωτές OBD2 διορθώνουν το σήμα που προέρχεται από το TPS, σας υπενθυμίζουν ότι αρχίζετε να παρατηρείτε προβλήματα οδήγησης.
4.Επαναφορά Συστήματος Διαχείρισης Μπαταρίας (BMS)
επιτρέπει στο εργαλείο σάρωσης να αξιολογεί την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, να παρακολουθεί το ρεύμα κλειστού κυκλώματος, να καταχωρεί την αντικατάσταση της μπαταρίας και να ενεργοποιεί την κατάσταση ηρεμίας του οχήματος.

Υποστηρίζει επίσης πλήρεις λειτουργίες OBDII για όλα τα οχήματα με πιστοποίηση OBD2:

1. Ανακτά τους γενικούς κωδικούς (P0, P2, P3 και U0), τους συγκεκριμένους κατασκευαστές (P1, P3 και U1) και τους εκκρεμείς κωδικούς 2.
Εντοπίζει εύκολα την αιτία της ενδεικτικής λυχνίας δυσλειτουργίας (MIL)
3. Απενεργοποιεί την ένδειξη δυσλειτουργίας Light (MIL), διαγράφει κωδικούς και επαναφέρει τις οθόνες.
4. Εμφανίζει τους ορισμούς DTC στην οθόνη TFT χωρίς έλεγχο στο διαδίκτυο.
5. Προβάλλει δεδομένα παγώματος πλαισίου που είναι αποθηκευμένα στην πλακέτα υπολογιστή αυτοκινήτου.
6. Εμφανίζει την κατάσταση ετοιμότητας οθόνης και I/M (σχετικά με τις εκπομπές).
7. Διαβάζει ζωντανή ροή δεδομένων PCM και εμφανίζει τόσο σε λειτουργία κειμένου όσο και σε λειτουργία γραφήματος.
8. Ανακτά πληροφορίες οχήματος (VIN, CIN και CVN).
9. Υποστήριξη 10 τρόπων διάγνωσης, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής αισθητήρα O2, της δοκιμής EVAP και της δοκιμής εξαρτημάτων.

Συμβατότητα: Ειδικά σχεδιασμένος για τη διάγνωση των περισσότερων οχημάτων της σειράς Volkswagen/Audi/Skoda/SEAT V/A 12V 16-Pin OBD, μπορεί επίσης να λειτουργήσει σε άλλα κανονικά αυτοκίνητα του 1996 ή νεότερα και ελαφρά φορτηγά (μη ηλεκτρικά) έχουν διασύνδεση OBDII 16 ακίδων, τα πρωτόκολλα OBD2 που υποστηρίζονται από διαγνωστικό σαρωτή αυτοκινήτου περιέχουν J1850 VPM, J1850PWM, ISO9141, KWP 2000 και CAN.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
1 x Διαγνωστικό αυτοκινήτου
1 x Καλώδιο mini USB
1 x Τσαντάκι αποθήκευσης

Added to your compare, View comparison list click here

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία
  • Banner

  • Banner

Είδατε πρόσφατα